ОГЛЯД ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОГО ПРАВА

Український Університет оголошує збір коштів на перевидання книжки професора Миколи ЧУБАТОГО “ОГЛЯД ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОГО ПРАВА: Огляд джеред та державного права”.

Перше видання було здійснено 1994 року і давно стало раритетом. Як нам відомо, цю книжку використовують виші України у навчальному процесі підготовки майбутніх правників.

У зв’язку з цим ми сподіваємося, що викладачі юридичних навчальних закладів України стануть першими замовниками книжки, внісши посильну передоплату, а також допоможуть нам поширенням цієї інформації та збором коштів на видання.

Державні виші України, можливо, не зроблять попередніх замовлень на цю книжку для своїх бібліотек у такій кількості, щоб забезпечити попит на неї серед студентів-юристів.

У зв’язку з цим ми розраховуємо на фінансову підтримку успішних україноцентричних юристів-практиків, які стануть спонсорами цього видання і зроблять спонсорські внески та пожертви, які покриють витрати на двадцять-тридцять-сорок-п’ятдесят примірників, які ми надішлемо до бібліотеки того вишу, який вони свого часу закінчили. Повний перелік спонсорів буде оприлюднено у виданні.

Рекомендований мінімальний внесок за один примірник: $10.00—$15.00 (десять-п’ятнадцять доларів США).


Зробити передоплату, спонсорський внесок чи пожертву на видання “Огляду історії українського права” можна, перейшовши за посиланням на сайті Українського Університету: http://ukrainianuniversity.org/support/

Після цього надішліть свої ім‘я-прізвище та вкажіть призначення платежу на електронну пошту: mailto:ukrainianuniversity@yahoo.com.

Вихідні дані першого видання книжки: Чубатий Микола. Огляд історії українського права: Історія джерел та державного права / За редакцією доцента Володимира Іваненка. — Мюнхен–Київ, 1994. — 224 с. Її можна знайти в наукових та державних книгозбірнях України.